Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Για ποια σειρά ο Δημήτρης Κοντομηνάς άσκησε βέτο στο κανάλι

Ο Alpha είχε αποφασίσει να την «κόψει» και ο επιχειρηματίας μπήκε μπροστά

Ενώ είχε ανακοινωθεί στους ηθοποιούς και στους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς ότι θα κοπεί και δεν θα συνεχιστεί, ο Δημήτρης Κοντομήνας άσκησε βέτο στον Alpha πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.
Ο λόγος για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία είχε αποφασιστεί να ολοκληρωθεί με το τέλος της περασμένης σεζόν.
Η απόφαση αυτή είχε ανακοινωθεί όμως λίγες εβδομάδες μετά ο Δημήτρης Κοντομηνάς ξεκαθάρισε πως η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά.
Το παρασκήνιο μετέφερε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο τηλεοπτικός «Ηλίας», στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. «Εγώ έχω δηλώσει ότι την Μουρμούρα μπορώ να την περπατήσω πολλά χρόνια μέχρι να πάρω και σύνταξη, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν καθίσαμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, κάποια στιγμή είπαμε «ναι» ας σταματήσει έτσι στη δόξα της, αλλά κάτι μας έτρωγε. Και να ‘ναι καλά και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος άσκησε βέτο. Μόλις έμαθε ότι μπορεί να την σταματήσουμε είπε «Όχι! Θα συνεχίσει»!» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

https://www.news.gr/media/article/1575167/gia-pia-sira-o-dimitris-kontominas-askise-veto-sto-kanali.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...