Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Προς διάλυση η ΚΟ των ΑΝΕΛ - Αρνητική η γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Βουλής

Αρνητική είναι η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά την ήδη προαναγγελθείσα παραίτηση Παπαχριστόπουλου.
Η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου αναφορικώς με το άρθρο 15 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής που ορίζει ότι για την συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον πέντε βουλευτές εκλεγμένοι με το ίδιο κόμμα, δόθηκε από το γραφείο του προέδρου της Βουλής, στους γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων. Σύμφωνα με το Επιστημονικό Συμβούλιο, οι πέντε βουλευτές δεν μπορεί να προέρχονται από άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου, συζητείται αύριο στις 9.30 το πρωί στη Διάσκεψη των Προέδρων, όπου θα ληφθεί η οριστική απόφαση.
Η παραίτηση ή διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου, σε συνδυασμό με την ανεξαρτητοποίηση του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα τον διαδεχθεί, θα προκαλέσει τη διάλυση της Κ.Ο., καθώς μένουν με τέσσερις βουλευτές που είχαν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ (Πάνο Καμμένο, Κώστα Κατσίκη, Κώστα Ζουράρι και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά), αφού ο πέμπτος, ο Αριστείδης Φωκάς, έχει εκλεγεί με άλλο κόμμα και συγκεκριμμένα με την Ένωση Κεντρώων.

http://www.economy365.gr/article/109536/pros-dialysi-i-ko-ton-anel-arnitiki-i-gnomodotisi-toy-symvoylioy-tis-voylis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...