Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

«Νέα εποχή» για τη Shazam

Πέρασε στην ιδιοκτησία της Apple

Στα «χέρια» της Apple πέρασε κι επισήμως η βρετανική εφαρμογή Shazam, λίγες εβδομάδες μετά την έγκριση που έλαβε η συμφωνία εξαγοράς της από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πλέον, η online εφαρμογή αναμένεται να αλλάξει ριζικά, αφού ήδη η Apple ανακοίνωσε ότι μία σημαντική αλλαγή που θα προωθήσει άμεσα είναι η κατάργηση των ενοχλητικών διαφημίσεων.
Η συμφωνία, που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, αναμένεται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της Apple κυρίως έναντι του Spotify που ηγείται στην αγορά online μουσικών υπηρεσιών και να δώσει σημαντική ώθηση στην εφαρμογή που προωθεί ο τεχνολογικός κολοσσός Apple Music.
Να σημειωθεί πως η Shazam μετρά 9 χρόνια στην online μουσική βιομηχανία. Περίπου ένα δισ. χρήστες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, κάθε μέρα οι χρήστες χρησιμοποιούν το Shazam για περισσότερες από 20 εκατ. φορές προκειμένου να αναγνωρίσουν τραγούδια.

 https://www.news.gr/tech/article/1321354/nea-epochi-gia-ti-shazam.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...