Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Iατροδικαστές: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές Καλογριάς, Μαριανού και Τσαντίρης (που ορίσθηκε από την οικογένεια) - Συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο» Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροψία - νεκροτομή. Ωστόσο, σ' αυτό που συμφώνησαν είναι ότι δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις στο σώμα του. Όπως είπαν οι ιατροδικαστές «με το τέλος της νεκροψίας το συμπέρασμα είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Συμφωνούμε όλοι, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων και του μακροσκοπικού αποκλεισμού των θανατηφόρων κακώσεων».

Το θύμα δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο. Είχε κάποια τραύματα σε όλο του το σώμα, μικρά, θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο, είπαν οι ιατροδικαστές. Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα. Τη νεκροψία έκαναν οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Σουλτάνα Μαριανού από το δημόσιο και ο Σ.Τσαντίρης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Πλέον το αν και σε τι βαθμό συνέβαλαν τα χτυπήματα που δέχθηκε στο θάνατό του, θα απαντηθεί από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, αφού μπορεί μεν να μην είναι η κύρια αιτία του θανάτου, αλλά δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ότι συνέβαλαν τα χτυπήματα στο θανατηφόρο αποτέλεσμα. Τη σορό του Ζακ Κωστόπουλου αναγνώρισαν επίσημα το βράδυ της Κυριακής στον Ευαγγελισμό η γιαγιά και η θεία του.


Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 12 το μεσημέρι στην Ιτέα. Μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου. Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση της οδού Γλάδστωνος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης απο το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρούν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr κλωτσάει τον Ζαχαρία Κωστοπουλο.


 Οπως όλα δείχνουν απο τη μέχρι στιγμής εξέταση του υλικού, ο 33χρονος μετά τον ξυλοδαρμό που δέχεται από τα δύο αυτά άτομα - ένας εκ των οποίων ο ιδιοκτητης του καταστηματος- αφού έχει λάβει τις πρώτες βοηθειες απο το ΕΚΑΒ δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη απο άγνωστο άτομο ενώ στη συνέχεια αρπαζει ένα σπασμένο τζάμι και αποπειράται να επιτεθει σε τραυματιοφορείς και διερχόμενους. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει τρέχοντας, πέφτει πάνω σε τραπέζια και στη συνέχεια οι αστυνομικοί, χτυπώντας τον με ενα γκλόμπ, τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το σπασμένο γυαλί απο το χέρι.

https://www.protothema.gr/greece/article/823691/alert-aprosdioristi-i-aitia-thanatou-tou-zak-kostopoulou-lene-oi-iatrodikastes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...