Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Φουντώνει η κόντρα Δ.Καμμένου-ΑΝΕΛ: Αυτούς που θα γράψουν κάτι ψευδές για μένα στην πρόταση μομφής, θα τους περιμένει η Δικαιοσύνη

Πυρά κατά των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, δηλώνοντας πως δεν θα κάνει τη χάρη στο κόμμα στο οποίο άνηκε μέχρι πρότινος να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής.

"Πρέπει να υπογράψουν 50 συνάδελφοι την πρόταση μομφής στο πρόσωπό μου. Αυτή πρέπει να τεκμηριώσει τον λόγο για τον οποίο εξετέλεσα πλημμελώς τα καθήκοντά μου ως αντιπρόεδρος και τίποτα άλλο. Όχι ότι είμαι Ολυμπιακός, ούτε ότι φοράω γυαλιά. Δεν συνιστάται πρόταση μομφής για πολιτικούς λόγους. Αυτό θέλουν να αποφύγουν. Δεν θα τους κάνω τη χάρη διότι έχω ιδρώσει και παλέψει για όλα στη ζωή μου" δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος.

"Όταν είχα την καλή πρόθεση να παραιτηθώ πήγαν, από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, τη Δευτέρα και με πέταξαν με τις κλωτσιές από το γραφείο μου, στον δρόμο με τις κούτες. Δεν είχα λόγο να μην παραιτηθώ αλλά από τη στιγμή που οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου δίνουν μια μέρα να μαζέψω σε μια κούτα τα πράγματα μου, σημαίνει ότι εγώ τώρα θα τους βάλω σε μια κούτα όλους μαζί, να δω τι θα γράψουν για τα πλημμελή καθήκοντα τα δικά μου ως αντιπρόεδρου" πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης "προς τιμήν του είπε στα πρακτικά ότι ήμουν εξαιρετικός αντιπρόεδρος".

"Περιμένω να δω τι εφεύρημα θα γράψουν και θα τους περιμένει και η δικαιοσύνη αυτούς που πιθανόν γράψουν ή υπογράψουν κάτι ψευδές για το πρόσωπό μου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

"Όταν είπα στους ΑΝΕΛ ότι δεν είστε το αναγκαίο καλό, αλλά η προέκταση του αριστερού χεριού του ΣΥΡΙΖΑ και στείλατε τον Κοτζιά να υπογράψει και να παραδώσει την Μακεδονία μας, δεν τους άρεσε. Ποιο αναγκαίο καλό; Το αναγκαίο καλό είναι να τον στρίψεις λίγο δεξιά. Εμείς οι δεξιοί φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε δεξιοί. Ντρεπόμαστε κιόλας, εγώ δεν ντρέπομαι και δεν έχω ντραπεί τρία χρόνια" κατέληξε ο αντιπρόεδρος της βουλής και ανεξάρτητος βουλευτής.


http://www.enikonomia.gr/timeliness/191679,fountonei-i-kontra-dkammenou-anel-aftous-pou-tha-grapsoun-kati-ps.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...