Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς στον Άγιο Δομίνικο

Οι φήμες που ήθελαν τον τραγουδιστή να λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι επιβεβαιώνονται με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής 
Εδώ και βδομάδες κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Σάκης Ρουβάς, πριν αναλάβει ρόλο παρουσιαστή στο X - Factor, θα κάνει μια βόλτα από το Survivor επιβεβαιώνονται με τον πιο επίσημο τρόπο. Η τουρκική εταιρία παραγωγής με ανακοίνωσή της δια του Έλληνα "εκπροσώπου" της ανακοίνωσε το γεγονός.
Σύμφωνα με την εταιρία ο Σάκης Ρουβάς θα ταξιδέψει στο εξωτικό νησί και θα αναλάβει ένα ρόλο έκπληξη στο reality επιβίωσης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο κορυφαίος σταρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Acun Medya και του κυρίου Acun Ilicali να συμμετάσχει ως guest star στο τηλεοπτικό φαινόμενο Survivor. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες δίνοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor σε Ελλάδα και Κύπρο τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε ένα ρόλο έκπληξη, αξιοποιώντας την τηλεοπτική του εμπειρία και τη σπάνια λάμψη και καλλιτεχνική του δύναμη. Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό από την ομάδα παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του.

Εκ μέρους της Acun Medya και της παραγωγής του Surviror,

Άγγελος Χριστόπουλος"

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/thleorash/survivor-o-sakhs-royvas-ston-agio-dominiko.4641418.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...