Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 9 Απριλίου 2017

AYAM-CEMANI : Tα μαύρα κοτόπουλα υπάρχουν και είναι πανάκριβα [photo,video]

AYAM-CEMANI [LAMBORGINI- ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ] το σπανιότερο και ομορφότερο, πουλί στον κόσμο!!!!!!!!!

Η φυλή προέρχεται από το νησί της Ιαβας της Ινδονησίας . Είναι από τα ομορφότερα και πιο σπάνια πουλιά στον κόσμο . Είναι εντελώς μαύρο , μαύρο φτέρωμα, [με μία πράσινη λάμψη σκαθαριού] μαύρα πόδια,νύχια ποδιών,μαύρο ράμφος, μαύρα προγούλια, μαύρη γλώσσα, μαύρο λειρί [χτένα] κατάμαυρο κρέας. Ακόμα και τα οστά και τα εντόσθια είναι κατάμαυρα. Το αίμα του AYAM-CEMANI είναι εξαιρετικά σκούρο. θεωρείτε ότι τα πουλιά αυτά φέρνουν τύχη,Ευημερία, ευτυχία, σε όσους τα έχουν . Το κρέας τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και σερβίρετε στα πολύ καλά εστιατόρια, κοστίζει έως και 2000 δολάρια το πιάτο, ένα πολύ ιδιαίτερο μενού. Τα κοκόρια ζυγίζουν έως 2,9 κιλά και οι όρνιθες 1,9- 2,5 κιλά. Γεννά 100-150 αυγά τον χρόνο , ειναι πολύ ενθεκτικά πουλιά παντός-καιρού έχουν υψηλό ευδόκιμο ζωής,και είναι τα ακριβότερα στον κόσμο. Εχουν υψηλό ποσοστό εκκολαψημότητας .
















Τα πουλιά είναι πολύ οικονομικά στην τροφή τους [εξαιρετικά-λιγόφαγα] μία πουλάδα μπορεί να κοστίζει έως και 2500 δολάρια. Αναφέρετε ως Η lamborgini των πουλερικών, και είναι από τα ομορφότερα ανθεκτικά, και πιο σπάνια πουλιά στον κόσμο Απευθύνετε σε συλέκτες και λάτρεις του σπάνιου και ωραίου εξωτικού . Θεωρείτε πουλί με μαγικές ιδιότητες λόγο του κατάμαυρου χρώματος , πιο μαύρο δεν υπάρχει. Τα AYAM-CEMANI Έχουν μυστικές δυνάμεις και χρησιμοποιούνται συχνά στην Ιατρική. στους κατόχους των πουλιών φέρνουν πολύ καλή τύχη.Η λέξη AYAM ΣΤΑ Ινδονησιακά σημαίνει [κοτόπουλο] και CEMANI εντελώς μαύρο της ΙΑΒΑ . Η φυλή περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1920 απο ολανδούς αποίκους . Ο κύριος ιδρυτής της φυλής είναι Ο K. T jokromihardio από μια πόλη στην κεντρική ΙΑΒΑ την πόλη GRABAG. ΣΤΑ εγκαίνια των μεγάλων έργων κτηρίων, πλοίων ένα AYAM-CEMANI προσφέρει πολύ καλή τύχη[ είναι το αγαπημένο κοτόπουλο των μεγάλων ΣΕΦ, και σερβίρετε, στά καλλήτερα εστιατόρια του κόσμου. . Έχουμε με πρόγραμμα παραγγελίας προς διάθεση νεοσσούς πουλιά, αυγά για εκκόλαψη με υψηλό ποσοστό εκκολαψημότητας .ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ [LAMBORGINI]


 http://www.kotes-spanies.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...