Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη ο Αλέξης Κούγιας

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη ο Αλέξης Κούγιας αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες απόδρασής της.
Τη θέση του από την Βίκυ Σταμάτη και τις ενέργειές της διαχωρίζει ο δικηγόρος, ο οποίος δηλώνει…

ότι παραιτείται από την υπεράσπιση της συζύγου του πρώην υπουργού.
Ο κ. Κούγιας αφήνει μάλιστα σαφείς αιχμές πως η απόδραση και η «παράδοση» της Βίκυ Σταμάτη εξυπηρετούσε υπερασπιστικούς σκοπούς με τους οποίους δεν συμφωνεί. Ο ίδιος κάνει λόγο για «κωμικοτραγωδία» και αναφέρεται σε «αυτούς που την συμβούλευσαν ή της συμπαρίστανται σε μια τέτοια ενέργεια».
Αναλυτικά αναφέρει:
«Μετά από αυτήν την κωμικοτραγωδία της «αυθορμήτου» αποδράσεως – παραδόσεως της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου δηλώνω ότι παραιτούμαι ανεπιφύλακτα της υπερασπίσεώς της.
Τόσο προσωπικά εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου έχουμε αμετάκλητα αποφασίσει να σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις και το κράτος δικαίου.
Διαφωνώ απολύτως, όπως έχω ήδη δημόσια δηλώσει, με αυτήν την ενέργεια της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου και εύχομαι αυτοί που την συμβουλεύουν ή της συμπαρίσταται σε τέτοιου είδους ενέργειες ν’ αποδειχτούν αποτελεσματικοί.
Ενημέρωσα ήδη προσωπικά με επίσκεψή μου στις φυλακές τον κύριο Άκη Τσοχατζόπουλο και, παρά τις προτροπές τους να παραμείνω συνήγορός της, αποφάσισα να παραιτηθώ.
Τόσο εγώ προσωπικώς, όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου που συμπαρεστάθησαν στην υπεράσπιση της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου καθ’ όλη την διάρκεια του δικαστηρίου στον πρώτο βαθμό, καθώς και στην τελευταία νόμιμη προσπάθεια εξόδου της από τις φυλακές, ευχόμεθα στην κυρία Βασιλική Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου να έχει την καλύτερη απόφαση και με την αξιοποίηση της νομοθετικής ρυθμίσεως που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης να είναι σύντομα κοντά στο παιδί της και στα αγαπημένα της πρόσωπα».

http://www.trelokouneli.gr/paraitithhke-apo-thn-uperaspish-ths-bikus-stamath-o-alexhs-kougias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...