Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αρχίζει σήμερα στην Κρήτη το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Δεκάδες ζευγάρια από όλο τον κόσμο έφτασαν ήδη στην Κρήτη για να συμμετάσχουν στο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων που οργανώνει σε ξενοδοχείο της Σταλίδας ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.

Από σήμερα Τρίτη μέχρι και τις αρχές Μαΐου η περιοχή θα ζει στο ρυθμό των... swingers, καθώς η ανταλλαγή συντρόφων θεωρείται τρέντι για πολλά ζευγάρια στον κόσμο και μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα.

«Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα. Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος στην εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου, γνωρίζοντας ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα!

“Είναι τουρίστες, συνήθως υψηλού οικονομικού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα” αναφέρει ο ξενοδόχος!

Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να περάσουν μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να ζήσουν καυτές ερωτικές βραδιές!

Η Κρήτη επελέγη από το πρακτορείο SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ! Και ήδη σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που δίνει το πρακτορείο η εκδρομή είναι... sold out!

Οι εκδρομείς έρχονται στην Κρήτη για να αφήσουν χρήματα, αλλά έχουν και απαιτήσεις! Οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και τα στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα, πχ στη ντισκοτέκ... Και πάνω από όλα εχεμύθεια και μακριά από τα μάτια των περίεργων!

Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του 40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Το συγκεκριμένο κλαμπ swinging χρεώνει 12 ευρώ το μήνα συνδρομή στα μέλη του κι έχει 5 εκατομμύρια συνδρομητές!

Τι είναι το...swinging

Έχουν ειπωθεί διάφορα για τη νέα «μόδα» στις σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών. Είναι τρόπος ζωής (lifestyle) όπως έχει περάσει στην Αμερική; Ή πλήρης κατάρρευση των ηθικών αξιών, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού μεταξύ των συντρόφων, ή μήπως διαστροφή;

Ότι κι αν είναι, το swinging, Ελληνιστί, ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, κερδίζει καθημερινά έδαφος και θιασώτες... Αυτό γίνεται είτε μεταξύ αξιολογημένων φίλων, είτε κυρίως μεταξύ των μελών ενός swingers club, που έχει εκατοντάδες μέλη.

Συνήθως υπάρχουν οργανωμένα κλαμπ. Στο κλαμπ αυτό η ετήσια συνδρομή φτάνει τα 750-1000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για να γίνεις δεκτός σαν ζευγάρι και μόνο, άνδρες μόνοι και γυναίκες μόνες δεν γίνονται δεκτοί, πρέπει να σε προτείνει κάποιο μέλος που είναι ήδη στο κλαμπ και αφού γίνει πιστοποίηση της ταυτότητας, του επαγγέλματος και του τόπου διαμονής, η αίτηση σου εγκρίνεται έχοντας υποχρεώσεις σε σχέση με την υγεία σου κλπ.

Πηγή: patris.gr
http://www.nooz.gr/lifestyle/arxizei-simera-stin-kriti-to-parti-antallagis-suntrofon

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...