Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Καθηλωμένο» στο λιμάνι της Πάτρας το «Οlympic Champion» – Τι δηλώνει η εταιρεία για την κατάσχεση

Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα της κατάσχεσης του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Olympic Champion», σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλοιοκτήτριας εταιρείας στην Πάτρα, σε επικοινωνία που είχε το patratora.gr.
Μέχρι τότε το καράβι θα παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς έχει απαγορευτεί ο απόπλους του,  μετά από εντολή κατάσχεσης που εκδόθηκε σε βάρος της εταιρείας ΑΝΕΚ, από τον Ιταλικό όμιλο «Grimaldi» για οφειλές ύψους 2,3 εκ. ευρώ από ναυλώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, εκτιμάται πως την Κυριακή το αργότερο την Δευτέρα, το πλοίο θα επανέλθει στην γραμμή Πάτρα-Ιταλία, μέχρι τότε το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με άλλο πλοίο της εταιρείας, κάτι που συνέβη και χθες το βράδυ.
Μάλιστα μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης, η εταιρεία ενημέρωσε τους επιβάτες – τουρίστες και επαγγελματίες οδηγούς- για τις αλλαγές στις οποίες θα προέβαινε προκειμένου να εξυπηρετηθούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

http://patratora.gr/archives/80448

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...