Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Προκηρύσσει διαγωνισμό για πολεμικά πλοία η Γερμανία

Στην προκήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή 4 έως 6 νέων πολεμικών πλοίων αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο…

πηγές του υπουργείου αυτού.
Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός για ευρωπαϊκές εταιρείες, ενώ στόχος είναι η σχετική σύμβαση να ανατεθεί έως το 2017 και οι παραδόσεις των νέων πλοίων να ξεκινήσουν το 2023.
Τα νέα πολεμικά πλοία θα έχουν πλήρωμα 100 μελών το καθένα, θα έχουν τη δυνατότητα να πλήττουν χερσαίους στόχους, ενώ θα είναι σε θέση να παράσχουν υποστήριξη από αέρος σε άλλα πολεμικά πλοία σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων.
Τα πλοία θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα ανάπτυξης σε διάφορα σενάρια, σύμφωνα με την πηγή, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει επίσης να λάβει μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2015 απόφαση σχετικά με ένα νέο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας.

 http://www.trelokouneli.gr/prokhrussei-diagonismo-gia-polemika-ploia-h-germania/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...