Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Γκλέτσος: Έδωσα εντολή για επανασυνδέσεις ρεύματος

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη ένα απίστευτο αλαλούμ με τις επανασυνδέσεις της ΔΕΗ, αφού οι δήμαρχοι ρίχνουν τις ευθύνες στη ΔΕΗ και η εταιρία στους δημάρχους, ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε εντολή στους ηλεκτρολόγους του Δήμου…

Στυλίδας να προχωρήσουν σε επανασυνδέσεις όπου υπάρχει απόλυτη ανάγκη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το lamiareport.gr είπε: «Η γραφειοκρατία και η αναλγησία έχουν φέρει πολύ κόσμο στα όριά του. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι δυνατόν να είναι γεροντάκια χωρίς ρεύμα με αυτό το κρύο. Δεν είναι δυνατόν οικογένειες με μικρά παιδιά να μην έχουν ρεύμα».
«Πως γίνεται να υπάρχει ανθρώπινο χέρι που κόβει το ρεύμα σε άρρωστους και ανήμπορους ανθρώπους; Τώρα θα πρέπει να ξέρουν ότι θα υπάρχουν και χέρια που θα το επανασυνδέουν», είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας στο LamiaReport.
Μάλιστα ο κ.  Γκλέτσος καλεί τους δημότες της ανατολικής Φθιώτιδας, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα να απευθυνθούν στο δήμο, γνωρίζοντας ότι πολλοί από αυτούς δεν το κάνουν για λόγους αξιοπρέπειας.
«Να μην ντρέπονται να έρθουν στο Δήμο όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτοί που το έκοψαν θα έπρεπε να ντρέπονται. Ναι έδωσα εντολή στους ηλεκτρολόγους του Δήμου να κάνουν επανασυνδέσεις όταν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Και όποιοι δημότες μας είναι χωρίς ρεύμα ας έρθουν σε επαφή μαζί μας και αφού διαπιστωθεί ότι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν ανάγκη θα το επανασυνδέουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας.

http://www.trelokouneli.gr/gkletsos-edosa-entoli-gia-epanasundeseis-reumatos/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...