Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Κρέατα "Του Χασάπη" στα Lidl: Ποια βιομηχανία κρεάτων τα παρασκευάζει;

 


Ποια ελληνική βιομηχανία κρεάτων κρύβεται πίσω από το brand "Του χασάπη" των Lidl Ελλάς; Είμαστε σίγουροι, ότι δεν πάει ο νους σας,

Στη Lidl καλωσορίζουν ακόμα περισσότερα ελληνικά κρέατα από επιλεγμένες φάρμες του τόπου μας για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές κάθε μέρα φρέσκο χοιρινό και βόειο ελληνικό κρέας στην καλύτερη τιμή. Η εταιρία πρόσθεσε έξι νέα προϊόντα "ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ" από ελληνικό κόκκινο κρέας, εμπλουτίζοντας την ποικιλία της.

 

 

Από την επιλογή και την αποθήκευση, μέχρι τη μεταφορά και την πώλησή τους, τα προϊόντα δεν έχουν φτάσει τυχαία εκεί. Επιλέγονται με τα πιο αυστηρά κριτήρια, περνούν από συνεχή έλεγχο, απολαμβάνουν σε όλα τα στάδια τη φροντίδα που απαιτείται, για να διατηρήσουν την ποιότητά τους. Και όταν φτάνουν στα Lidl, αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Στη συσκευασία κάθε προϊόντος αναγράφεται η προέλευσή του, καθώς και οι ημερομηνίες παραγωγής και λήξης. Τα συσκευασμένα προϊόντα δε μένουν εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες, αντιθέτως βρίσκονται προστατευμένα, διατηρώντας τη φρεσκάδα, τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση τους.

Ακόμη, τα προϊόντα μεταφέρονται σε ειδικούς θαλάμους, με υψηλής τεχνολογίας υλικά και ειδικές παγοκύστες που εξασφαλίζουν τη σωστή θερμοκρασία για τη συντήρησή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα "Του Χασάπη" ανήκουν στην εταιρεία Νιτσιάκος. Η εταιρεία Νιτσιάκος λοιπόν, είναι υπεύθυνη για την ποιότητα του εν λόγω brand, που έχει αγαπηθεί από τους πελάτες των Lidl.

Τέλος, τα Lidl συνεργάζονται με την Agrolab RDS, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά εργαστήρια ολοκληρωμένων και συμβουλευτικών λύσεων στη βιομηχανία τροφίμων και προχωρούν σε επιπλέον συστηματικό έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας των νωπών προϊόντων μας.

 

https://www.athensmagazine.gr/article/shopping/482988-kreata-toy-xasaph-sta-lidl-poia-biomhxania-kreatwn-ta-paraskeyazei-den-paei-o-noy-sas

 

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...