Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Brexit: Η Ουαλία θα υποστηρίξει τα συμφέροντά της στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

Η Ουαλία δεν θα φοβηθεί να υποστηρίξει τα συμφέροντά της στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. μετά το Brexit, διεμήνυσε από το Κάρντιφ, ο πρωθυπουργός της Ουαλίας Μαρκ Ντρέιφορντ, σε ομιλία του για την σημερινή ιστορική ημέρα αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε..
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η επαρχία αυτή της Βρετανίας «θα παραμένει ένα υπερήφανο ευρωπαϊκό έθνος» και αναγνώρισε ότι, όπως και το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο, έτσι και η Ουαλία θα βιώσουν «πίεση και δυσκολίες» στο μέλλον.
«To Brexit μπορεί να συνέβη, αλλά απομένει ακόμη να βγούμε έξω στον κόσμο. Και μπορεί να τελείωσε - το Brexit - υπό την στενή αυτή έννοια, αλλά οι συνέπειές και το είδος του Brexit θα είναι μαζί μας για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν», δήλωσε ο Ντρέιφορντ.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ούτε η Ουαλία, ούτε η κυβέρνηση της Ουαλίας εξαπατώνται από τον απλοϊκό ισχυρισμό ότι το Brexit τελείωσε, αλλά ούτε εκφοβίζονται από το επιχείρημα ότι η αποχώρηση από την Ε.Ε. αποτελεί το τέλος αυτής της συζήτησης.

https://www.zougla.gr/kosmos/article/brexit-i-oualia-8a-ipostiriksi-ta-simferonta-tis-stis-diapragmatefsis-me-tin-ee

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...