Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Ελληνική Λύση για Σημίτη: «Ο υπεύθυνος από το 2003 για την απώλεια της ΑΟΖ δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί»

Ανακοίνωση για της δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη αναφορικά με την προκλητικότητα της Τουρκίας έβγαλε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης:
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Αναφορικά με τις δηλώσεις του τέως Πρωθυπουργού κ. Σημίτη σε Κυριακάτικη εφημερίδα για τις «εκκρεμείς συνοριακές διαφορές» με την Τουρκία , επ» αφορμή των είκοσι ετών από τη Σύνοδο του Ελσίνκι, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Ο κύριος «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς για την Εθνική ήττα στα Ίμια» θα πρέπει να μας πει πρώτα εάν τα όσα κατήγγειλε ο πρώην ΥΠ.ΕΞ της Κύπρου κ. Ρολάνδης για προδοσία της Ελληνικής ΑΟΖ, ισχύουν ή όχι!
Ο υπεύθυνος από το 2003 για την απώλεια της ΑΟΖ δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί! Κύριε Σημίτη, τα εγκλήματα στα Εθνικά θέματα πάντα γίνονται από όλες τις κυβερνήσεις, ώστε να «διαχυθεί» η ευθύνη και να μην βρεθεί ο πραγματικός υπαίτιος! Αλλά, κ Σημίτη στο σπίτι του κρεμασμένου (για προδοσία ΑΟΖ το 2003) μιλάτε για σχοινί;

Πηγή: www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...