Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Καζαριάν: Σάλος με το ροζ βίντεο για το «στέμμα» του GNTM

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη που θέλει την νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, να συμμετείχε σε sex tape, στο οποίο μάλιστα οφείλει και την νίκη της στο reality μοντέλων. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.



Η ελληνική εφημερίδα «Μακελειό» δημοσιοποίησε ροζ φωτογραφίες της Ειρήνης Καζαριάν με τίτλο

 «Γονάτισε για τα 50.000! Πήρε τον τίτλο με το στόμα!» και μας άφησε άναυδους.





Η είδηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ.

«Σόδομα και Γόμορρα στο αισχρό και ανήθικο ριάλιτι Greece’s next top model της κυρίας Βίκυς Καγιά. Tην έβγαλε στο κλαρί την όμορφη Ειρήνη» γράφει ανάμεσα σε άλλα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Στο εν λόγω δημοσίευμα, υποστηρίζεται ότι ο άντρας που «πρωταγωνιστεί μαζί με την Ειρήνη» είναι μέλος της παραγωγής του reality.

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Ειρήνη πιθανότατα να έχει εμπλακεί σε ροζ ταινία, εξακολουθούμε να έχουμε τους ενδοιασμούς μας και αναμένουμε τις δικές της δηλώσεις.


Μετά το δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας το οποίο ενέπλεκε το όνομα της Ειρήνης Καζαριάν σε ροζ σκάνδαλο, η αδερφή της νικήτριας του GNTM, Mαρία Καζαριάν, τοποθετήθηκε για το όλο συμβάν μέσα από ένα στόρι στο Ιnstagram.





»Αν και δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και ο κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της».



Στη δημοσιότητα ήρθαν καυτές πόζες της Ειρήνης, από φωτογράφιση που είχε κάνει για γνωστή μάρκα εσωρούχων.





ΠΗΓΕΣ

 https://www.mycampus.gr/kazarian-salos-me-to-roz-vinteo-gia-to-stemma-toy-gntm-deite-tin-proti-apantisi/

http://www.24sports.com.cy/gr/showbiz/salos-empleketai-i-eirini-kazarian-se-roz-binteo?fbclid=IwAR0WRVYUTCLrJ5asayvimpMj7KvwfxslerGkrNkVdQ-9K3gFMnyD7BuG_4I


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...