Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Σύσκεψη αύριο στο υπουργείο Ναυτιλίας για τα δρομολόγια των πλοίων της Golden Star Ferries

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και σήμερα στο υπουργείο με τον εκπρόσωπο της Golden Star Ferries συμφωνήθηκε τελικά να υποβληθούν νέα δρομολόγια με διαφορά ενός τετάρτου στις αφιξοαναχωρήσεις στο λιμάνι της Σαντορίνης 

Συνάντηση με στόχο την εύρεση λύσης σε ότι αφορά την έγκριση των δρομολογίων επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου της Golden Star Ferries, πρόκειται να έχουν αύριο ο υπουργός Ναυτιλίας με τους υπεύθυνους της εταιρίας μετά τις διαμαρτυρίες της για κωλυσιεργίας από μεριάς του υπουργείου για το επίμαχο θέμα  .

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί στον Σκάι, για το θέμα που ανέκυψε με τον εκ των συνιδιοκτητών της ακτοπλοϊκής εταιρείας Golden Star Ferries Γιώργο Στεφάνου, που το απόγευμα της Τρίτης προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας και απεργία πείνας έξω από το γραφείο του υπουργού, ανέφερε ότι ζήτησε από τον κ. Στεφάνου μια ολιγοήμερη παράταση για να υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις, καθώς υπάρχει ένσταση άλλης ανταγωνίστριας εταιρείας που αναφέρει ότι συμπίπτει ο χρόνος άφιξης του πλοίου της στη Σαντορίνη με αυτή του πλοίου της Golden Star Ferries.

To συγκεκριμένο λιμάνι, σημείωσε ο υπουργός, έχει υποστεί ρήγμα, έχει μία μόνο προβλήτα και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει δύο πλοία ταυτόχρονα.

Ήδη το υπουργείο Ναυτιλίας με σημερινή του ανακοίνωση διευκρινίζει ότι απεστάλη στο νησί τεχνικό κλιμάκιο, ώστε να προσδιοριστεί το πρόβλημα και να βρεθεί λύση.
Τονίζει επίσης ότι ακολούθησαν συσκέψεις με την πολιτική ηγεσία, υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και εκπροσώπους της εταιρείας όπου αποφασίστηκε να εκδοθεί πρώτα η τεχνική έκθεση για το λιμάνι της Σαντορίνης και στη συνέχεια να αναζητηθεί λύση για το θέμα των δρομολογίων.
Από την πλευρά του ο κ. Στεφάνου που προχώρησε σε απεργία πείνας, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Κουρουμπλής κωλυσιεργούσε την υπογραφή έγκρισης του δρομολογίων της εταιρείας του, δήλωσε το απόγευμα μιλώντας στην τηλεόραση του «'Εψιλον»: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Η απεργία πείνας έχει τελειώσει. Αύριο έχουμε μία τελική συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας όλοι οι εμπλεκόμενοι και έως την Παρασκευή εκτιμώ ότι ο υπουργός θα υπογράψει τα δρομολόγια μας για να μπορέσουμε και εμείς από την εταιρεία μας να ανοίξουμε τα πλάνα».


Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και σήμερα στο υπουργείο με τον εκπρόσωπο της Golden Star Ferries συμφωνήθηκε τελικά να υποβληθούν νέα δρομολόγια με διαφορά ενός τετάρτου στις αφιξοαναχωρήσεις στο λιμάνι της Σαντορίνης, προκειμένου να μη συμπίπτει το ένα πλοίο με το άλλο. Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών έχει εγκρίνει για το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Σούπερ Φέρρυ» της Golden Star Ferries από 13/04/2018 έως 31/10/2018 την εκτέλεση της γραμμής Ηράκλειο-Θήρα-Ίο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Άνδρο και Ραφήνα. Επίσης, για το επιβατηγό οχηματαγωγό «Σούπερ Φέρρυ ΙΙ» της ίδιας εταιρείας τη γραμμή Ηράκλειο-Θήρα-Ίο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα.

 http://newpost.gr/ellada/657462/syskepsh-ayrio-sto-ypoyrgeio-naytilias-gia-ta-dromologia-twn-ploiwn-ths-golden-star-ferries

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...