Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Κέιλα, η κούκλα… κατάσκοπος που απαγορεύτηκε στη Γερμανία

Η Κέιλα, μια παιδική κούκλα που μιλά, απαγορεύτηκε από τις γερμανικές αρχές, καθώς όπως ανακοινώθηκε το λογισμικό της μπορεί να χακαριστεί και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων κάλεσε τους γονείς που αγόρασαν την κούκλα να την καταστρέψουν. «Η κούκλα Κέιλα απαγορεύεται στην Γερμανία», ανέφερε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Γιόχεν Χόμαν, υπογραμμίζοντας πως «το μέτρο επιβάλλεται και για την προστασία των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας».

Το λογισμικό της αμερικανικής εταιρείας Genesis Toys, που βρίσκεται εντός της κούκλας και παρέχει τη δυνατότητα συνομιλίας με το παιδί, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές μπορεί να χακαριστεί σχετικά εύκολα, δίνοντας τη δυνατότητα σε τρίτους να ακούσουν όσα συμβαίνουν στο χώρο που βρίσκεται η κούκλα ή ακόμη και να συνομιλήσουν με το παιδί.

http://tvxs.gr/news/kosmos/keila-i-koykla-kataskopos-poy-apagoreytike-sti-germania
 http://kafedakigr.blogspot.com/2017/02/blog-post_32.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...