Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Έτοιμη να παραδώσει έξι MiG-29 στη Σερβία η Ρωσία αν…


Οι ρωσικές αρχές εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να παραδώσουν έξι μαχητικά αεροσκάφη τύπου MiG-29 στη Σερβία, εάν το Βελιγράδι καλύψει το κόστος συντήρησης και επαναφοράς τους σε ασφαλή πτητική κατάσταση, ανέφεραν την Παρασκευή τα σερβικά μέσα ενημέρωσης.
Το κονδύλι που απαιτείται να καλυφθεί ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, που επικαλούνται κυβερνητική πηγή η οποία μίλησε στην εφημερίδα Naslovna Strana. Τα θέμα ετέθη ατά τη διάρκεια της 15ης συνεδρίασης της διακυβερνητικής επιτροπής για τη διμερή συνεργασία Ρωσίας-Σερβίας και συγκεκριμένα στους τομείς οικονομίας και εμπορίου, αλλά και την τεχνική-επιστημονική συνεργασία.
Ο Σέρβος πρόεδρος, Τόμισλαβ Νίκολιτς, καλωσόρισε τις πληροφορίες για την ετοιμότητα της Ρωσίας να παραδώσει τα μαχητικά τύπου MiG-29 στη σερβική Αεροπορία, αποκαλώντας την απόφαση ως σημάδι ειλικρινούς συνεργασίας, εμπιστοσύνης και φιλίας ανάμεσα στους δυο λαούς και τις κυβερνήσεις τους.

 http://www.defence-point.gr/news/?p=164912

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/11/mig-29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...