Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Βόμβα Καρατζαφέρη: Χρηματίστηκαν τα στελέχη μου!

 Βόμβα Καρατζαφέρη: Χρηματίστηκαν τα στελέχη μου!
Νέα βόμβα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που άφησε σαφείς αιχμές για χρηματισμό των στελεχών του που προσχώρησαν στη ΝΔ.
«Είναι πράγματα που φοβίζουν και πανικοβάλουν αυτόν που γνωρίζει. Μου είπαν βουλευτές μου, ότι τους προσέγγιζαν και ότι προθυμοποιήθηκαν κάποιοι να τους «λύσουν τα προβλήματά τους». Ήξεραν αναλυτικά τι λογαριασμό είχαν και τι χρωστούσαν σε κάθε τράπεζα και πως θα μπορούσε να «μηδενιστεί»! Όλα αυτά δεν μπορεί να τα γνωρίζει ένα κόμμα. Σαφώς τους τα δώσανε» είπε σε συνέντευξη του στο Βήμα fm ο Γιώργος Καρατζαφέρης και συνέχισε:
«Χρησιμοποίησαν πάλι τον «πρόθυμο» κ. Σαμαρά, όπως και το 1993, που ο Κρίστοφερ είπε ότι θα είχαμε εκλογές στις 10 Νοεμβρίου. Βεβαίως και μιλώ για χρηματισμό. Ποιος είπε όχι; Δεν ξέρω τι έγινε με αυτούς που έφυγαν. Ξέρω όμως τι έγινε με αυτούς που δεν έφυγαν. Τους είπαν ότι «θα κλείσουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους στις τράπεζες».
Επιπλέον έκανε λόγο για «πολιτική αγυρτεία, αλητεία και ανικανότητα» από την πλευρά της ΝΔ που έφτασε στο σημείο να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πρέσβη, Γ.Γεωργίου. «Δεν θέλουν να μαζέψουν ψήφους. Τους ενδιαφέρει το πώς θα διαλύσουν τον Καρατζαφέρη. Αυτή είναι η όλη ιστορία» σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Επιπλέον, σύμφωνα με το real.gr,  αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ και τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον εξαγοράσει. «Μου ζήτησε ο κ. Σαμαράς, μέσω ενός κοινού φίλου και γνωστού εκδότη, να συνεργαστούμε. Του είπα ότι βλέπω το ενδεχόμενο συνεργασίας τριών κομμάτων, τύπου Ιταλίας. Αλλά να διατηρεί την αυτονομία του το κάθε κόμμα, στα επιμέρους θέματα. Όχι στη »σαλαμοποίηση»» υπογράμμισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Συναντήθηκα με τον κ. Σαμαρά και του είπα ότι μπορώ να αρχίσω να συζητώ το ενδεχόμενο να κατέβουν τρία κόμματα μαζί στις εκλογές, διατηρώντας όμως το καθένα την αυτοτέλειά του. Μου είπε «να έλθω εγώ με ό, τι θέλω». Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια εξαγοράς. Δηλαδή, να πουλήσω τους βουλευτές μου και τον κόσμο του ΛΑΟΣ που με παρακολούθησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο» κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

 http://troktiko.eu/2012/05/bomba-karatzaferh-chrhmatisthkan-ta-stelechh-mou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...